Bmw E46 320d Intercooler Cső Cars
Bmw E46 320d Intercooler Cső Cars from cars.deminasi.com

Mi Az A Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni?

A Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni egy könnyű személygépkocsi, amelyet a Subaru gyártott 2003-ban. Az autó kompakt SUV-ként határozható meg, amelyet a Subaru a közepes méretű autók számára fejlesztett ki. Az autó szerelte a 2 literes motorral, amely 170 lóerőt képes teljesíteni. Az autó 4WD-vel szerelve van, ami jól használható az off-road vezetéshez. Az autóhoz a gyártó kétféle felni modellt biztosított, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni – Az Első Modell

Az első modell a Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni egy könnyűfém felni, amelyet a Subaru gyártott 2003-ban. A felni 16 colos méretű, a külső szélessége 6 colos és a számított ET-je 40. A felni szerelve van a gyári autó kerekekkel, amelyek a következőképpen vannak számozva: 5×100-as PCD, 16×6.5J szélesség és 40 offset. A felni különböző színekben kapható, amelyek között szerepelnek a fekete, a szürke és a fehér. Emellett nemcsak a színe változhat, hanem a felni különböző mintázatokkal is rendelkezhet, amelyek között szerepelnek a csiszolt, a matt és a fényes felületek.

Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni – A Második Modell

A második modell a Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni egy acélfelni, amelyet a Subaru gyártott 2003-ban. A felni 16 colos méretű, a külső szélessége 7 colos és a számított ET-je 30. A felni szerelve van a gyári autó kerekekkel, amelyek a következőképpen vannak számozva: 5×100-as PCD, 16x7J szélesség és 30 offset. A felni csak fekete színben kapható. A felni különböző mintázatokkal is rendelkezhet, amelyek között szerepelnek a csiszolt és a matt felületek. A felni előnye, hogy könnyebb az acélfelninél, ami növeli a kezelési kényelmet és csökkenti a gördülési ellenállást.

Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni – A Hátrányok

A Subaru Forester 2.0i 4WD gyári felni modelljei nem túl erősek. Az első modell különösen könnyű, így nem képes ellenállni a nehéz terheléseknek, például a sáros és sáros terepeknek. A második modell acélfelnije jobb erőátvitelt biztosít, de még mindig nem elég erős a nehéz terepekhez. Mivel ezek a felnik nem túl erősek, könnyebben eltörhetnek, ha túl nagy terhelést kapnak, ami további károkat okozhat az autón. Emellett ezek a felnik nem képesek különböző időjárási körülményekhez alkalmazkodni, ami különösen káros azokban a helyekben, ahol fagyos, szeles és csapadékos időjárás uralkodik.

Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni – A Költségek

A Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni modelljeinek ára elérheti az 50-60 dollárt egy darabonként. A szerelés költsége is magasabb, mivel a felni méretei és a különböző konfigurációk miatt a felszerelés sokkal bonyolultabb és költségesebb. Emellett figyelembe kell venni az összes szükséges alkatrész költségét is, ami további költségekhez vezet. Ezen költségek figyelembevételével a teljes költség elérheti a 150-200 dollárt.

Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni – Összegzés

A Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni egy ideális választás mindazok számára, akik egy kompakt SUV-t keresnek. A felni kétféle modellt kínál, amelyek különböző méretekkel, színekkel és mintázatokkal rendelkeznek. Az első modell könnyűfém felni, míg a második modell acélfelni. A felni modelljei viszonylag költségkímélőek, de meg kell jegyezni, hogy nem képesek ellenállni a nehéz terheléseknek. A felni szereléséhez és a szükséges alkatrészekhez további költségek kapcsolódnak. Összességében a Subaru Forester 2.0i 4WD Gyári Felni egy ideális választás, ha egy kompakt SUV-t keres, amely jól teljesít az off-road vezetéshez.

You may also like...

Leave a Reply