News Porsche Brisbane Outs Cayman GT4 RS?
News Porsche Brisbane Outs Cayman GT4 RS? from www.carshowroom.com.au

Változatos Képességek

A 2019-es Porsche Cayman GT4 többféle képességgel rendelkezik, melyek a vezető számára előnyösek lehetnek. A Cayman GT4 egy közepes méretű sportkocsi, melyet a Porsche tervezett. Az autó különleges képességei közé tartozik a 3,8 literes, mindkét oldalra nyomatékos motor, a 420 lóerő, a 6 sebességes manuális váltó, a karbonszálas javítóléc, az első és hátsó légterelő, valamint a két darab 18 colos keréktárcsa. Az autó hossza 4,4 méter, szélessége 2,4 méter, magassága 1,3 méter, és tömege 1390 kg.

Kiemelkedő Teljesítmény

A 2019-es Porsche Cayman GT4 kiemelkedő teljesítményre képes. Az autó 0-100 km/h-s gyorsulása 4,4 másodperc, és a végsebessége 295 km/h. Az autó kiegészítő technológiái közé tartozik a Sport Chrono csomag, az automatikus sebességfokozatváltó, a hátsó tengelykapcsoló, a távolsági fényszórók és a többfunkciós kormánykerék. Az autó teljesítményét tovább növeli a Porsche Active Suspension Management rendszer, melynek köszönhetően jobban követi az utat, a Porsche Torque Vectoring Plus technológia, melynek köszönhetően jobban követi a kanyarokat, és az automatikus vészfékezési rendszer, mely kivezeti az autót a balesetveszélyes helyzetekből.

Kényelmes Utazás

A 2019-es Porsche Cayman GT4 kényelmes utazást biztosít. Az autóban két kényelmes ülés található, melyek közül az egyik a vezető oldalára van elhelyezve. Az autóban továbbá 4 hangszóró, egy 7 colos képernyős színes monitor és navigációs rendszer, klímaberendezés, bluetooth csatlakozás, automata külső és belső tükrök, és egy elülső parkoló assist rendszer is megtalálható. Az autó egy tolótetős kék metál színű, melynek az alapára egy bizonyos mértékű felszereltséggel és extrákkal együtt 76000 euró. A 2019-es Porsche Cayman GT4 egy kifinomult, kényelmes és magas teljesítményű autó, mely előnyös lehet azok számára, akik egy közepes méretű sportautóban szeretnének vezetni.

Vásárlás Előtt

Mielőtt úgy döntenének, hogy megvásárolják a 2019-es Porsche Cayman GT4 tolótetős kék metált, figyeljenek oda a következő pontokra. Először is vegyék figyelembe, hogy az autó műszaki állapota megfelelő-e. Ha a műszaki állapot megfelelő, akkor ellenőrizzék az autó karbantartási történetét, hogy biztosan tudják, mikor volt utoljára karbantartva és milyen munkálatok történtek. Továbbá ellenőrizzék a gumiabroncsok állapotát, hogy biztosak lehessenek benne, hogy megfelelően látják el a feladatukat. Végül használják ki az internetes kereskedők ajánlatait, és nézzék meg, hogy melyik kereskedő kínálja a legjobb árat a 2019-es Porsche Cayman GT4 elado tolótetős kék metál autóra.

Összefoglalás

A 2019-es Porsche Cayman GT4 tolótetős kék metál autó kifinomult, kényelmes és magas teljesítményű autó, mely előnyös lehet azok számára, akik egy közepes méretű sportautóban szeretnének vezetni. Az autóban két kényelmes ülés, 4 hangszóró, egy 7 colos képernyős színes monitor és navigációs rendszer, klímaberendezés, bluetooth csatlakozás, automata külső és belső tükrök, és egy elülső parkoló assist rendszer található. Az autó teljesítményét tovább növeli a Porsche Active Suspension Management rendszer, a Porsche Torque Vectoring Plus technológia és az automatikus vészfékezési rendszer. Az autó alapára egy bizonyos mértékű felszereltséggel és extrákkal együtt 76000 euró. Mielőtt úgy döntenének, hogy megvásárolják a 2019-es Porsche Cayman GT4 tolótetős kék metált, érdemes alaposan áttekinteni a műszaki állapotot, a karbantartási történetet, a gumiabroncsok állapotát és az internetes kereskedők ajánlatait.

You may also like...

Leave a Reply